FAQ

Frequently Asked Questions

Bestelling & levering

Eenmaal je je merch hebt besteld van je favoriete artiest wordt deze bedrukt. De bedrukking duurt twee tot zeven werkdagen. Vervolgens wordt dit verzonden, dit duurt vier tot zes werkdagen. In het beste geval is je pakket er binnen de zes werkdagen

We willen met Club Merch realistisch blijven en niet aan valse beloftes doen. Koerierdiensten die binnen de 24uur kunnen leveren is nu eenmaal niet zo realistisch en vaak lukt dat deze bedrijven ook niet zeker met de piekperiodes zoals Black Friday of Kerstmis. Wij nemen een ruime periode en geven ook onze leveranciers ademruimte. Maar bij ons zal je alleszins niet teleurgesteld zijn dat het toch later is. Tenslotte doen we het voor de artiest te steunen.

Je word telkens via e-mail op de hoogte gesteld. Je krijgt een update wanneer, je bestelling is aangekomen, bedrukt, verzonden van bij de leveranciers, aangekomen is bij BPost en verzonden wordt van bij BPost naar je thuis.

Je kan betalen via Bancontact, Kredietkaart, KBC/CBC Payment Button, Belfius Direct Net en iDeal.

Met Club Merch willen we artiesten en muziekorganisaties helpen aan de hand van een extra inkomen. Hierdoor bieden we dit platform aan kunnen zij gratis merchandise verkopen. Eenmaal jij bestelt als fan, wordt je merchandise bedrukt en verzonden naar jou. Zodat jij kan stralen met je coole merchandise terwijl je ook je favoriete artiest hebt gesteund.

Retourbeleid

Indien er schadeclaim is voor verkeerd gedrukte/beschadigde/defecte artikelen gelieve dan binnen de twee weken contact met ons op te nemen via dit formulier. Wij voorzien begeleiden u dan in de verdere stappen aangezien de pakketten vanuit drie plaatsen van Europa worden geleverd.

Helaas is het niet mogelijk om je kledingstuk terug te sturen aangezien het gepersonaliseerd is en dus speciaal voor u is bedrukt. Dit wil zeggen dat er geen stock is van de bestelde producten waardoor het bij het terugsturen niet meer kan verkocht worden. Door deze kenmerken valt alles onder volgende regelgeving:

Kennisgeving voor EU-consumenten: Volgens artikel 16, onder c) en e), van Richtlijn 2011/83/EU van het Europees Parlement en de Raad van 25 oktober 2011 betreffende consumentenrechten, kan het herroepingsrecht niet worden verleend voor:

De levering van goederen die zijn vervaardigd volgens specificaties van de consument of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.

Deze staat telkens onder het artikel vermeld dat je wenst te bestellen. Neem een T-shirt of trui en meet zeker voor het te vergelijken.

Indien nog niet alles duidelijk is

Neem zeker contact met ons op!

Shopping Cart