Info over Club Merch

Ben je Belgische artiest?
Club Merch zorgt voor jouw extra inkomen!

 Merchandise kan een vrij grote investering zijn, zeker voor een beginnende artiest, waardoor ze er ook niet durven aan te beginnen.  Jammer, want het is net de verkoop van merchandise die voor  een leuk extra inkomen kan zorgen.  En daar willen wij, bij Club Merch bij helpen! Geloof het of niet: je verdient reeds geld als er 1 fan 1 stuk merchandise koopt. En dat zonder investering, zonder administratieve rompslomp en zonder kopzorgen over stockbeheer. 

Waarom zou je het eigenlijk niet eens proberen?

Bekijk het aanbod aan merchandise

Wij laten artiesten focussen op hun muziek. Leuk toch?

Club Merch is goed doordacht en zit echt wel goed in elkaar. Wij combineren best of both worlds:  Jij, de geliefde artiest kan je focussen op wat je het liefste doet en dat is uiteraard veel muziek maken, terwijl wij ervoor zorgen dat je fans gemakkelijk toegang krijgen tot al je merchandise en er mooi modieus bijlopen. En daar verdien je dan ook nog eens extra geld mee! 

.Je maakt het design, kiest de merchandise en wij doen de rest. Wij nemen de verkoop, drukwerk en verzending van je over. 

Lees je dit als nieuwsgierige fan? Koop dan merchandise en steun zo  gemakkelijk je favoriete artiest of lokale held. 

Geen investering

Investeren in een stock of een eigen webshop is helemaal niet nodig en toch kan je meteen je eigen merchandise verkopen.

Geen extra administratie

Een transparante maandelijkse facturatie zorgt voor een vlotte uitbetaling en een minimum aan administratie- en boekhouderskosten.

Geen (stock)beheer

Je hoeft je geen zorgen te maken over de verzending of het stockeren van je merchandise.

Kortom: zorgeloze verkoop en...

.... winst vanaf 1 stuk voor 1 fan!

Hoe verloopt een bestelling?

Van verwerking tot levering!

Verwerking

Je hebt als artiest geen stock, omdat alles pas wordt bedrukt na de bestelling. Dit proces sluit meteen ook overproductie uit en hierdoor ook best wel ecologisch verantwoord. Reken hierbij op een bedrukkingstijd tussen de 2 tot maximaal 7 werkdagen .

Verzending

De fan wordt van het hele verzendingsproces per mail op de hoogte gehouden. M/V/X-fan kan het parcours van zijn pakket volgen via BPost. Reken voor de verzending tussen de 4 tot 6 werkdagen.

Start vandaag nog!

Gratis je eigen webshop

Geniet van je gratis gepersonaliseerde webshop met eigen kleurtjes, social links en banners. Uiteraard heb je ook een handig dashboard waarbij je de verkoop van je merchandise in één oogopslag kan volgen. 

Ons aanbod,
jouw inkomen

Elk verkocht item maakt de winst in je wallet meteen nog wat groter. Maandelijks wordt je wallet dan uitbetaald. Eén factuur per maand bespaart je meteen ook een pak kosten bij de boekhouder. De winst is exclusief BTW.

Zorgeloos verkopen

Met Club Merch kan je zorgeloos je merchandise verkopen. Wij zorgen voor de verkoop en webshop en regelen de bedrukking en levering. Je hebt al winst vanaf 1 fan die 1 t-shirt koopt!

Promoten

Sterke promotie zorgt voor een sterke verkoop. Hierbij willen we je dan ook graag met Club Merch  ondersteunen.

We betwijfelen het maar heb je toch nog vragen?

Neem dan zeker contact met ons op

Shopping Cart